Volledig scherm
In augustus 2016 trad onder meer Django Wagner op tijdens het Zomeravondspektakel. © peter van trijen/pix4profs

Zomeravondspektakel Etten-Leur uitgesteld vanwege verwachte storm

ETTEN-LEUR - De tweede avond van het Zomeravondspektakel, dat drie weken lang plaatsvindt op het Raadhuisplein in Etten-Leur, is verplaatst naar donderdag 23 augustus. 

Reden voor de organisatie om het evenement van vanavond twee weken uit te stellen, is de tropische storm waarvan zij verwacht dat die straks over Etten-Leur raast. 

Volgende week, op 16 augustus, is er ook weer een Zomeravondspektakel. Dat wordt een Hollandse avond. Er zijn dan optredens van Raymon Hermans, De Lievelings Dj's van je Zusje en Wipneus en Pim. 

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.