-
Mariëlle Vink en Carlo Chantrel besloten midden in de eerste lockdown sterrenrestaurant De Zwaan over te nemen. Ze gaven het een nieuwe naam (Tilia) en nieuwe koers - en moesten toen wéér dicht.
© Peter van Trijen/pix4profs
-
Kok Lisa Konings bereidt de afhaalmaaltijden voor waar het restaurant het nu van moet hebben.
© peter van trijen/pix4profs
-
Mariëlle Vink en Carlo Chantrel in De Zwaan in juli, kort nadat de zaak officieel in hun handen was gekomen. Het restaurant is sindsdien anders ingericht.
© Pix4Profs/Marcel Otterspeer
-
Dinsdagmiddag: chef-kok Carlo Chantrel spreekt de plannen voor de afhaal-weekmenu's door met zijn keukenstaf.
© Peter van Trijen/pix4profs
-
September 2020: Vink en Chantrel klussen in hun restaurant. De herinrichting moest in recordtempo plaatsvinden om na de eerste lockdown niet nóg meer klandizie te missen.
© Pix4Profs/Edwin Wiekens
-
Een klant komt deze week zijn afhaalmaaltijd ophalen bij Tilia in Etten-Leur.
© Peter van Trijen/pix4profs
-
Patissier Jos Snellen schuift meringue in de oven. ,,Ik ben niet gewend 's avonds zo veel tijd over te hebben, ik verveel me nu vaak te pletter."
© peter van trijen/pix4profs
-
Restaurant Tilia mag niet open, maar maakt nu afhaalmaaltijden. En ter ere van pakjesavond ook een luxe gourmetschotel, met onder meer yakitori en coquilles.
© Restaurant Tilia
-
1
van
8
-
2
van
8
-
3
van
8
-
4
van
8
-
5
van
8
-
6
van
8
-
7
van
8
-
8
van
8