Mariëlle Vink en Carlo Chantrel besloten midden in de eerste lockdown sterrenrestaurant De Zwaan over te nemen. Ze gaven het een nieuwe naam (Tilia) en nieuwe koers - en moesten toen wéér dicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Mariëlle Vink en Carlo Chantrel besloten midden in de eerste lockdown sterrenrestaurant De Zwaan over te nemen. Ze gaven het een nieuwe naam (Tilia) en nieuwe koers - en moesten toen wéér dicht. © Peter van Trijen/pix4profs

Zij namen midden in de coronacrisis een sterrenrestaurant over

LONGREADETTEN-LEUR - De hele middag straalt Carlo Chantrel ervaring en zelfvertrouwen uit. Zijn handen vinden de juiste pannen en ingrediënten zonder haperen. In een paar uur ontlokt hij de heerlijkste geuren aan grondstoffen waar een thuiskok zich geen raad mee zou weten. Maar als hij het eindresultaat aan het einde van de middag op de foto moet zetten, glijdt het vertrouwen ineens van hem af.

 1. Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
  PREMIUM

  Corry werkt 50 jaar als kraamver­zorg­ster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’

  STEENBERGEN - Vijftig jaar staat Corry Theunisse met raad en daad klaar tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster uit Steenbergen krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten. ,,Vroeger zei ik altijd; zo’n ouwe taart hoef ik niet aan m’n bed hoor. En nu ben ik er zelf een.”
 1. Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'
  Play

  Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'

 2. Brabantse amateurweerman als een kind zo blij met sneeuwval
  Play

  Brabantse amateur­weer­man als een kind zo blij met sneeuwval