Volledig scherm
PREMIUM
Artist impressie van nieuwe huizen 't Carillon in Etten-Leur. Bron: Keeris Architechten. © Keeris Architecten

Zeventien nieuwe woningen Triangeldreef Etten-Leur eind 2020 gereed

ETTEN-LEUR - De zeventien nieuwe woningen die aan de Triangeldreef in Etten-Leur op de plek van basisschool ‘t Carillon moeten komen, zijn waarschijnlijk aan het einde van 2020 klaar. Het gaat om zeventien patio- en rijwoningen. 

Particulieren kunnen door middel van collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) onder begeleiding van Stichting Droomwonen Brabant, gevestigd in Breda, een huis naar wens bouwen. Momenteel kan men zich nog aanmelden voor drie patiowoningen en twee rijwoningen. 

  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.