Volledig scherm

Zakelijk conflict ontspoort: Etten-Leurenaar in zijn hand gestoken

ETTEN-LEUR - In Etten-Leur is donderdagavond een 32-jarige man uit die plaats in zijn had gestoken. Dat gebeurde tijdens een zakelijk conflict met een 39-jarige plaatsgenoot. Die is aangehouden.

Het steekincident gebeurde op de Liesbosweg. Vier mannen hadden een zakelijke ruzie, waarbij de gemoederen hoog opliepen. Op een gegeven moment werd er een mes gezien. Daarmee werd de 32-jarige in zijn pink gestoken. Het ambulancepersoneel bracht hem over naar het ziekenhuis. De vermoedelijke dader was gevlucht in een personenauto. Merk, type, kleur en kenteken waren echter bekend bij de politie. De 39-jarige man werd dan ook enkele minuten later op de Concordialaan ingerekend. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Aangifte
Daar werd hij in verzekering gesteld en ingesloten. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Nadien deed ook nog een tweede benadeelde (51) tegen de arrestant aangifte van mishandeling. Hij verklaarde dat hij drie klappen in zijn gezicht had gehad. Alle betrokkenen zijn inwoners van Etten-Leur.