Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Baremans vindt de zorgen van Wereldhave overdreven. ,,We hebben juist een prachtig winkelcentrum!” © pix4profs/Peter van Trijen

‘Winkelcentrum in zwaar weer? Etten-Leur is echt zo slecht niet’

ETTEN-LEUR - Het Etten-Leurse Winkelhart kan beter, dat wel. Maar het verhaal van vastgoedbeheerder Wereldhave dat het centrum in zwaar weer zou verkeren, klopt niet. Dat zeggen winkelier Patrick Baremans, en ASR Real Estate, dat het onoverdekte gedeelte van het centrum exploiteert.

,,Ik vind dat Etten-Leur zwaar tekort wordt gedaan. Het is anti-reclame”, reageert Baremans verbaasd op het artikel dat woensdag in BN DeStem verscheen. De eigenaar van kledingzaken Van Gastel Mode en Style by Van Gastel onderschrijft weliswaar dat het aantal bezoekers terugloopt, maar vindt de zorgen van Wereldhave overdreven. ,,Het loopt landelijk gezien overal terug, en hier zeker niet meer dan in andere plaatsen", zegt hij. ,,Voor ons is de grootste factor dit jaar het weer. Als het tot eind april koud is, kopen mensen geen zomerjas. Maar dat is overal zo. En de horeca- en foodzaken draaien daardoor juist een goed jaar.”