Volledig scherm
© CHARLOTTE AKKERMANS

Wie een kraam of grondplek wil op de Oranjemarkt in Etten-Leur moet snel zijn

ETTEN-LEUR  - Het nieuwe, digitale inschrijfsysteem voor de Oranjemarkt  op 27 april lijkt goed te werken. Bijna 80 procent van de kramen en grondplaatsen is inmiddels verkocht, meldt  Arto Laros Entertainment die tekent voor de organisatie.

Inschrijven

De inschrijving via een online systeem heeft niet voor veel problemen gezorgd. ,,Het  was  even wennen, maar het werkt goed en de website kon de drukte goed aan." Op de Oude Bredaseweg zijn geen kramen en grondplaatsen meer te reserveren, op de Markt en het Raadhuisplein zijn nog enkele kramen beschikbaar. Grondplaatsen zijn er alleen nog op de Markt. Inschrijven kan via www.artolaros.nl. De markt is uitsluitend bedoeld voor particulieren en verkoop van tweedehandsspullen.

Kosten

De kosten voor een kraam zijn net als voorgaande jaren € 45 en voor een grondplaats € 15. Per persoon kunnen maximaal drie kramen of grondplaatsen gereserveerd worden. 

Volledig scherm
Het kinderplein, hier nog voor de bioscoop, staat dit jaar op het Raadhuisplein. © EDWIN WIEKENS

Het kinderplein is dit jaar op het Raadhuisplein. Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. Kinderen kunnen zich op 27 april vanaf 7.00 uur melden bij de organisatie op het Raadhuisplein. Het kinderplein is voor kinderen tot 13 jaar. Er worden  tweedehands kinderspullen verkocht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement