Volledig scherm
PREMIUM
Op Ibiza, aan het strand van Cala Tarida, werd de verpauperde villa van Wesley en Yolanthe, die ooit van haar vader was, grondig verbouwd. Maar niet door het bedrijf van Etten-Leurenaar Jeroen Nuijten, zoals was afgesproken. © Peter Smulders/Sunshine/fotomontage AD

Wesley en Yolanthe veroordeeld tot betaling Etten-Leurse bouwondernemer

ETTEN-LEUR - Wesley en Yolanthe moeten buigen. Het Hof veroordeelt het glamourkoppel in zijn affaire met de Etten-Leurse bouwondernemer Jeroen Nuijten. Die heeft recht op 124.000 euro schadevergoeding voor gemaakte kosten voor hun villa op Ibiza.

.

  1. Filmavond IVN Etten-Leur over natuurgebieden

    Filmavond IVN Et­ten-Leur over natuurge­bie­den

    ETTEN-LEUR - Donderdag 28 november houdt IVN Etten-Leur een filmavond met twee films over natuurgebieden in Brabant. De maker van de films is Mark Kapteijns, boswachter en terreinmedewerker van Brabants Landschap. Kapteijns werkt ook twee dagen in de week als natuurcineast om voor Brabants Landschap de flora en fauna in de provincie vast te leggen. De filmmaker won de afgelopen jaren veel nationale en internationale prijzen voor zijn werk. De films die donderdag worden vertoond, zijn recent.