Politieteam Weerijs is politieteam van het jaar geworden omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. Op de foto teamchef Jacoline Bolle voor de 'afpakmuur' met foto's van een deel van de oogst.
Volledig scherm
Politieteam Weerijs is politieteam van het jaar geworden omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. Op de foto teamchef Jacoline Bolle voor de 'afpakmuur' met foto's van een deel van de oogst. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Weerijs beste politieteam van Nederland

UPDATEETTEN-LEUR/BREDA - Juichende agenten, een apetrotse teamchef, drie even trotse burgemeesters en een voormalig korpschef (Limburg-Noord) die de lach niet van zijn gezicht kreeg. Allemaal dankzij politieteam Weerijs, dat gisteravond tot het beste team van het land werd verkozen. 

 1. Etten-Leur wil gesprek over bouwplan Hoge Neerstraat ondanks weerstand op gang houden

  Et­ten-Leur wil gesprek over bouwplan Hoge Neerstraat ondanks weerstand op gang houden

  ETTEN-LEUR - Ontwikkelaar iDea Compact ziet rond de boerderij aan de Hoge Neerstraat ruimte voor mooie nieuwbouw met veel buitenruimte. Maar toekomstige buren zien vooral dat daarvoor groen verdwijnt, dat een toch al onoverzichtelijke bocht misschien nóg wat gevaarlijker wordt en dat het drukker wordt in hun buurt. Etten-Leur steekt daarom extra moeite in goed overleg tussen gemeente, ontwikkelaar en omwonenden.
 1. Bavariachauffeur Robert haalt het bier weer op
  Play

  Bavaria­chauf­feur Robert haalt het bier weer op

 2. Burgemeester van eerste coronabrandhaard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'
  Play

  Burgemees­ter van eerste corona­brand­haard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'