Sfeerbeeld tijdens de havenfeesten in juni 2019. De kans is zo gioed als 100 procent dat het feest ook dit jaar niet door zal gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeeld tijdens de havenfeesten in juni 2019. De kans is zo gioed als 100 procent dat het feest ook dit jaar niet door zal gaan. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Wéér jaar zonder evenementen in Etten-Leur en Moerdijk? ‘We zijn positief, maar… eerst witte rook’

ETTEN-LEUR/MOERDIJK - De Servais Knaven Classic? Eind volgend maand valt het besluit of het doorgaat. De Leurse Havenfeesten? Zo goed als zeker niet. ,,Wij zijn gelukkig niet afhankelijk van sponsoren, maar als ik denk aan de vrijwilligers... Ik ben zo bang dat de energie uit die club verdwijnt.” 

 1. Avondklok? In West-Brabant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen
  PREMIUM

  Avondklok? In West-Bra­bant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen

  BREDA - Het kabinet wil een avondklok instellen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tussen 20.30 en 04.30 uur mag er dan niemand meer naar buiten. Op de maatregel worden wel een paar uitzonderingen gemaakt, onder meer voor mantelzorgers. Mensen mogen ook in het geval van een calamiteit of voor ‘dringende hulp aan mens en die’ nog wel naar buiten, aldus premier Mark Rutte woensdag tijdens een persconferentie.
 1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

 2. Ayoub A. ontoerekeningsvatbaar: geen straf opgelegd, wel TBS
  Play

  Ayoub A. ontoereke­nings­vat­baar: geen straf opgelegd, wel TBS