Volledig scherm
Vrouw overleden nadat ze bekneld raakte in machine bij bedrijfsongeval in Etten-Leur. © Christian Traets / MaRicMedia

Vrouw overleden bij bedrijfsongeval in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - In de nacht van woensdag op donderdag is een vrouw om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval in Etten-Leur. Ze raakte bekneld in een machine bij verpakkingsbedrijf Smurfit Kappa aan de Hermelijnweg in Etten-Leur. Volgens de politie is reanimatie van de vrouw nog gestart, maar dat heeft niet meer mogen baten.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plekke, waaronder de brandweer en een traumateam.

De technische recherche en arbeidsinspectie stellen een onderzoek in naar de omstandigheden van het ongeval. Medewerkers zijn opgevangen in de kantine van het bedrijf.

Het bedrijf wilde donderdagochtend inhoudelijk niet reageren op het tragische ongeval. 

Volledig scherm
Vrouw overleden nadat ze bekneld raakte in machine bij bedrijfsongeval in Etten-Leur. Foto Christian Traets © Christian Traets / MaRicMedia
  1. Oldtimers gezegend voor eerste toertocht van het jaar

    Oldtimers gezegend voor eerste toertocht van het jaar

    ETTEN-LEUR/HOEVEN - 39 oldtimers stonden zondag keurig gestald op de parkeerplaats van café-zaal het Strooienhuis voor de eerste toertocht van 2018. Deze keer een letterlijk ‘gezegende’ tocht. Pastoor Maickel Prasing was vanuit de Basiliek in Oudenbosch met zijn nog vrije nieuwe auto gekomen om er de autozegening te verrichten. En passant nam hij bij zichzelf ‘de biecht’ af, door te bekennen de eerste bekeuring van 130 euro al binnen te hebben.