Elma Jonkheer is vrijwilligster en richt elke vier weken een andere etalage in bij het museum van heemkundekring Willem van Strijen in Zevenbergen, ondanks de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Elma Jonkheer is vrijwilligster en richt elke vier weken een andere etalage in bij het museum van heemkundekring Willem van Strijen in Zevenbergen, ondanks de lockdown. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Vrijwilligers in de musea missen de bezoekers en reuring: ‘Het effect van de pandemie baart ons zorgen’

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - Als het om de centen gaat, kunnen het Nederlands Drukkerij Museum en de Heemkundekring in Zevenbergen nog wel een stootje hebben. De besturen leggen zich erbij neer dat 2022 misschien opnieuw een ‘coronajaar’ zal zijn. Maar voor de vrijwilligers is het wel belangrijk dat er uitzicht komt op normalere tijden.

  1. Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’
    vrouwenvoetbal

    Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’

    De vrouwen van DSE versloegen Buitenveldert, maar wisten voorafgaand aan de wedstrijd al dat ze kampioen waren geworden. FC Eindhoven 2 verloor uit bij FC Berghuizen en daardoor was het gat naar DSE al te groot om nog in te halen. Het feestje is gestart in Amsterdam omdat de ploeg uit moest spelen maar aankomende week wordt DSE dan ook echt thuis in Etten-Leur gehuldigd.