Volledig scherm
PREMIUM
Luchtfoto (archief) van industrieterrein Vosdonk. © thom van amsterdam

Vosdonk Etten-Leur niet klaar voor toekomst: studenten schieten te hulp

ETTEN-LEUR - Als de bedrijven op industrieterein Vosdonk in Etten-Leur geen maatregelen nemen, dan slibt het terrein over een aantal jaar dicht met voertuigen, worden bedrijven onbereikbaar, loopt het bij hevige regen deels onder en worden klimaatdoelstellingen niet gehaald.    

Deze conclusie trekken zes studenten van de Breda University of Applied Siences in een onderzoek dat ze deden naar de toekomstbestendigheid van het bedrijventerrein. Hun eindrapport kwam tot stand in samenwerking met de gemeenten Etten-Leur, Moerdijk, Breda en Oosterhout. 

  1. LeukeDingenDag Etten-Leur is ‘hartverwarmend’

    LeukeDin­gen­Dag Et­ten-Leur is ‘hartver­war­mend’

    ETTEN-LEUR - Zondag was op het Unitasterrein in Etten-Leur de negende LeukeDingenDag. Er zijn weinig organisaties die hun naam meer eer aandoen. Het enige dat ze doen, is voor honderden kids een leuke dag organiseren. Het zijn allemaal kinderen die om diverse redenen uit huis zijn geplaatst, en voor wie een dag onbezorgde fun bepaald niet vanzelfsprekend is. Deze zondag kwamen er zo'n driehonderd met hun begeleiders naar Etten-Leur, waar alles voor hen uit de kast werd getrokken.