Volledig scherm
Jongeren aan het gamen in Funplaza Etten-Leur.foto archief BN/DeStem

Verhuizing Funplaza Etten-Leur hangt op details

ETTEN-LEUR - ,,Ik hóóp dat we voor het einde van het jaar over zijn”, zegt Alex Haantjens, directeur van kansspelhal Funplaza in Etten-Leur. Hij doelt op de verhuizing van Funplaza van de Markthof naar het Burchtplein.

De verhuizing werd in november vorig jaar werd aangekondigd, maar laat nog steeds op zich wachten. „Er is niets aan de hand”, benadrukt Haantjens, „maar er wordt op dit moment gewerkt aan de contracten. Daar zit een heel scala aan juridische details aan vast en daar is een aantal juristen nu mee bezig. Die details kunnen soms lang duren, en we hebben ook nog te maken met de vakantieperiode.”

Als alle overeenkomsten definitief zijn, moet Funplaza nog vergunningen bij de gemeente in orde maken. Haantjens: „Ik hoop dat alles zo snel mogelijk rond komt, want het bedrijf is toe aan een verhuizing. Het interieur is toe aan vernieuwing.”

Lees het hele verhaal in BN DeStem

  1. Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    ETTEN-LEUR - Nog voordat er in de Etten-Leurse gemeenteraad een discussie is geweest over de aankoop van een loods aan de Slotlaan, weten de carnavalsbouwers al dat ze daar niet op hoeven te rekenen. Die ruimte is in principe bestemd voor de tien gebruikers van een pand aan de Wipakker waar zij uiterlijk 1 januari 2019 vertrokken moeten zijn. Voor andere verenigingen die onderdak zoeken is er geen ruimte meer aan de Slotlaan.