Het coronavirus sloeg hard toe bij woonzorgvoorziening De Herbergier in Etten-Leur. Houd Elkaar Overeind, een stichting die zorgmedewerkers die het zwaar hadden in de coronatijd vakanties aanbiedt, kwam vrijdagmiddag langs met een cheque waarmee acht medewerkers op vakantie kunnen. Vlnr: Agnes en Saskia Megens, Angelique de Jong en Laura van Rijckevorsel. Voor de camera ook van burgemeester Miranda de Vries.
Volledig scherm
Het coronavirus sloeg hard toe bij woonzorgvoorziening De Herbergier in Etten-Leur. Houd Elkaar Overeind, een stichting die zorgmedewerkers die het zwaar hadden in de coronatijd vakanties aanbiedt, kwam vrijdagmiddag langs met een cheque waarmee acht medewerkers op vakantie kunnen. Vlnr: Agnes en Saskia Megens, Angelique de Jong en Laura van Rijckevorsel. Voor de camera ook van burgemeester Miranda de Vries. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Vakantiecheques voor medewerkers van zwaargetroffen wooncomplex De Herbergier in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - ,,We zaten wekenlang in overlevingsmodus", vertelt zorgmedewerker Angelique de Jong. Zij, en drie van haar collega's van De Herbergier in Etten-Leur, kregen vrijdagmiddag een vakantiecheque van stichting Houd Elkaar Overeind. Het coronavirus heeft het woonzorgcomplex zwaar getroffen en zorgde voor het overlijden van vijf bewoners.

  1. Botsing met bestelbusjes in Bavel, beide bestuurders gewond
    Play

    Botsing met bestelbus­jes in Bavel, beide bestuur­ders gewond

  2. Horecaondernemers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'
    Play

    Horecaon­der­ne­mers blij met heropening: 'We zijn klaar voor'