De Edam Busters vlogen over gemeentehuis Baarn.Normaal vliegen ze om 20.02 uur over het bevrijdingsmomunment op het Stationsplein in Baarn.Omdat alle activiteiten inzake de dodenherdenking kwamen ze nu 5 uurtjes eerder over de voormalige woonplaats van Prins Bernard en prinses Juliana.De Edambusters bestaan al sinds 1971 en maken deel uit van de Nederlandse afdeling van de Royal Air Force Association (RAFA). Dat is een welzijnsorganisatie voor voormalige leden van de Britse luchtmacht. Officieel heten ze 1077 RAFA squadron Edambusters.De Edambusters zamelden in het verleden geld in voor het RAF-rusthuis Sussexdown in Storrington. Dat deed de RAFA eerst met een bal, maar in 1972 gooiden ze Edammer kaasjes vanuit de vliegtuigjes in de tuin van het rusthuis.De naam Edambusters is een knipoog naar de beroemde Dambusters, de actie waarbij RAF Lancaster-bommenwerpers in mei 1943 drie stuwdammen in Duitsland bombardeerden. De Edam Busters vlogen over gemeentehuis Baarn.
Normaal vliegen ze om 20.02 uur over het bevrijdingsmomunment op het Stationsplein in Baarn.
Omdat alle activiteiten inzake de dodenherdenking kwamen ze nu 5 uurtjes eerder over de voormalige woonplaats van Prins Bernard en prinses Juliana.
De Edambusters bestaan al sinds 1971 en maken deel uit van de Nederlandse afdeling van de Royal Air Force Association (RAFA). 
Dat is een welzijnsorganisatie voor voormalige leden van de Britse luchtmacht. 
Officieel heten ze 1077 RAFA squadron Edambusters.
De Edambusters zamelden in het verleden geld in voor het RAF-rusthuis Sussexdown in Storrington. 
Dat deed de RAFA eerst met een bal, maar in 1972 gooiden ze Edammer kaasjes vanuit de vliegtuigjes in de tuin van het rusthuis.
De naam Edambusters is een knipoog naar de beroemde Dambusters, de actie waarbij RAF Lancaster-bommenwerpers in mei 1943 drie stuwdammen in Duitsland bombardeerde
Volledig scherm
De Edam Busters vlogen over gemeentehuis Baarn.Normaal vliegen ze om 20.02 uur over het bevrijdingsmomunment op het Stationsplein in Baarn.Omdat alle activiteiten inzake de dodenherdenking kwamen ze nu 5 uurtjes eerder over de voormalige woonplaats van Prins Bernard en prinses Juliana.De Edambusters bestaan al sinds 1971 en maken deel uit van de Nederlandse afdeling van de Royal Air Force Association (RAFA). Dat is een welzijnsorganisatie voor voormalige leden van de Britse luchtmacht. Officieel heten ze 1077 RAFA squadron Edambusters.De Edambusters zamelden in het verleden geld in voor het RAF-rusthuis Sussexdown in Storrington. Dat deed de RAFA eerst met een bal, maar in 1972 gooiden ze Edammer kaasjes vanuit de vliegtuigjes in de tuin van het rusthuis.De naam Edambusters is een knipoog naar de beroemde Dambusters, de actie waarbij RAF Lancaster-bommenwerpers in mei 1943 drie stuwdammen in Duitsland bombardeerden. De Edam Busters vlogen over gemeentehuis Baarn. Normaal vliegen ze om 20.02 uur over het bevrijdingsmomunment op het Stationsplein in Baarn. Omdat alle activiteiten inzake de dodenherdenking kwamen ze nu 5 uurtjes eerder over de voormalige woonplaats van Prins Bernard en prinses Juliana. De Edambusters bestaan al sinds 1971 en maken deel uit van de Nederlandse afdeling van de Royal Air Force Association (RAFA). Dat is een welzijnsorganisatie voor voormalige leden van de Britse luchtmacht. Officieel heten ze 1077 RAFA squadron Edambusters. De Edambusters zamelden in het verleden geld in voor het RAF-rusthuis Sussexdown in Storrington. Dat deed de RAFA eerst met een bal, maar in 1972 gooiden ze Edammer kaasjes vanuit de vliegtuigjes in de tuin van het rusthuis. De naam Edambusters is een knipoog naar de beroemde Dambusters, de actie waarbij RAF Lancaster-bommenwerpers in mei 1943 drie stuwdammen in Duitsland bombardeerde © Caspar Huurdeman

Tijdelijke escape room met bevrijdingsthema bij Scouting Paulus

ETTEN-LEUR - Scouting Paulus opent in maart en april voor de tweede keer een tijdelijke eigen escape room. Ook niet-leden kunnen die bezoeken.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.