Tiener (18) en Belg onder schot gehouden na schietincident in Etten-Leur, ook politiehond ingezet

videoETTEN-LEUR - Aan de Wielewaal in Etten-Leur zijn maandagavond rond 23.50 uur schoten gehoord. Niemand raakte gewond. De daders werden uiteindelijk op de A58 bij Bergen op Zoom aangetroffen.

Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Antwerpen en om een 18-jarige jongen uit Bergen op Zoom. Ter hoogte van de Westelaarsestraat in Heerle besloot de politie in te grijpen.

Omdat de daders mogelijk vuurwapengevaarlijk waren trokken de agenten uit voorzorg hun dienstwapen en hielden hen onder schot. Ook werd een politiehond ingezet.

Na de arrestatie werd er bij hen een knalvuurwapen gevonden. ,,Ook dit is strafbaar in Nederland”, aldus de politie.

Volledig scherm
Schoten gehoord in Etten-Leur © Perry Roovers/MaRicMedia
Volledig scherm
Schoten gehoord in Etten-Leur © Perry Roovers/MaRicMedia
Volledig scherm
Schoten gehoord in Etten-Leur © Perry Roovers/MaRicMedia
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vrijwilligers uit Etten-Leur in het zonnetje gezet

    Vrijwilli­gers uit Et­ten-Leur in het zonnetje gezet

    ETTEN-LEUR - Vrijwilligers in Etten-Leur werden zaterdag gewaardeerd voor hun inzet op de Dag van de Vrijwilliger. Het vrijwilligersplatform Etten-Leurvoorelkaar zette in het Alwelgebouw aan het Stationsplein een uitgebreid programma op, waaraan de gasten konden deelnemen. Verschillende massages, kickboksen, meditaties, selfies maken, nagels lakken, yoga, boekenleggers drukken, er kon van alles. De vrijwilligers konden actief bezig zijn, of zich juist laten verwennen. ‘Voorelkaar’ deed dat namens de gemeente en de vele organisaties waar vrijwilligers actief zijn.