Volledig scherm
PREMIUM
Initiatiefneemster Ineke de Vugt geniet te midden van haar vriendinnen van een beautyverwennerij. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Tien vrouwen al veertig jaar hecht clubje: 'Je kunt gewoon niet meer zonder vriendinnen'

Vijf 'balletmeisjes' zitten bij de make-up, terwijl de andere vijf door de kapper onder handen worden genomen. Veertig jaar zijn ze al vriendinnen en dat vieren de meisjes, in leeftijd variërend van 60 tot 74, met een verwendagje bij Apparance in Etten-Leur. De sjieke hoedjes voor de fotoshoot na afloop liggen al klaar.

Bij de lunch wordt hard meegezongen met juf Ank: 'Ik ben Guusje. En wie ben jij?' Liesbeth Adams, Ineke Kuijt, Cecile Sitters, Guusje van Campenhout, Nel La Heijne, Ineke de Vugt, Jeanne Veeke, Diana Mickers, Ingrid Suijkerbuijk en Ria Brands zijn de meisjesleeftijd al lang ontstegen. Maar meisjes blijven ze.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.