Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ThinkStock

Tennisclub Etten-Leur rouwt na verongelukken actief lid Sten (28): ‘Geschokt en verdrietig’

ETTEN-LEUR - De tennisclub van Sten Ideler, het slachtoffer van een dodelijke aanrijding in Breda, is zaterdag in shock. De vlag hangt bij Tennisclub Etten halfstok. In het buitenhuis van de club waarvan de inwoner van Etten-Leur lid was, heerst de stilte.

,,Geschokt en verdrietig. Zojuist hebben we het tragische bericht ontvangen dat Sten Ideler vannacht plotseling is overleden”, schrijft de tennisclub uit Etten-Leur op haar website. ,,Een lief, actief lid en goede vriend van Tennisclub Etten.”

Ter nagedachtenis heeft de vereniging een speciale hoek ingericht op tenniscomplex De Koekoek aan de Hogeweg. Hier kan iedereen een boodschap achtergelaten. ,,Een plek in ons midden. Voor ieder die iets wil nalaten. De vlag hangt halfstok en in ons buitenhuis heerst de stilte”, aldus Tennisclub Etten. ,,We wensen familie, vrienden en naasten alle sterkte met dit verlies.”

Wat gebeurde er?

De 28-jarige Ideler kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag om na een ongeluk aan de Westerparklaan in Breda. Hij werd op een fietsoversteekplaats geschept door een taxi. Fietsers die de klap hoorden, begonnen direct met reanimeren. Ook de hulpdiensten kwam met spoed ter plaatse, maar helaas mocht hulp niet meer baten. De Etten-Leurenaar overleed ter plekke. De taxichauffeur is verhoord.