In de zomer waren er ook al voorstellingen op het evenementenplein, waar het makkelijker is om afstand te houden. Nu wordt dat plein extra comfortabel gemaakt voor zulke initiatieven.
Volledig scherm
In de zomer waren er ook al voorstellingen op het evenementenplein, waar het makkelijker is om afstand te houden. Nu wordt dat plein extra comfortabel gemaakt voor zulke initiatieven. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Subsidie maakt coronaproof winter íets makkelijker voor Nieuwe Nobelaer

ETTEN-LEUR - Nieuwe Nobelaer krijgt een eenmalige subsidie van ruim 40.000 euro van het landelijke Kickstart Cultuurfonds. Daarmee kan het cultuurcentrum het evenementenplein in het gebouw comfortabel en flexibel inrichten, zodat daar dit najaar meer opties zijn om coronaproof bijeenkomsten te houden.

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 1. Bavariachauffeur Robert haalt het bier weer op
  Play

  Bavaria­chauf­feur Robert haalt het bier weer op

 2. Burgemeester van eerste coronabrandhaard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'
  Play

  Burgemees­ter van eerste corona­brand­haard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'