Volledig scherm
De band Steel. © STEP

Stichting Etten-Leur Promotion duikt weer in verleden bij Midzomerparty

ETTEN-LEUR - De derde editie van de Midzomerparty in het Oderkerkpark staat zondag 24 juni in het teken van stichting De Smaakmakers. De organisator van het evenement, de Stichting Etten-Leur Promotion, wil De Smaakmakers verblijden met een bijdrage voor de aanschaf van een bakfiets.

Deze uit Amarant voortgekomen stichting maakt lekkernijen in een winkel aan de Lambertusstraat en wil die producten van daaruit met een bakfiets bij mensen thuis gaan bezorgen.

Tegenover het waaggebouw komt een groot overdekt podium van 10 bij 6 meter. Daarop zijn drie regionale bands uit de jaren zeventig zoveel mogelijk in de samenstelling van die tijd nog een keer te zien zijn. Het gaat om Norm Steel, een band die met veel leden uit de familie Dekkers later doorging onder de naam Baomus.

De band Solid brengt Jan en Anneke de Bruijn als gastmuzikanten mee. Als derde speelt een band die wordt geformeerd rond de bekende accordeoniste Petra Mills en Jack Wijnen, de voormalige drummer van De Swingers.

Vooraf en tussendoor vermaakt dj Harrie Aarts (beter bekend als Rattle Snake Joe) het publiek met nostalgische muziek.

De middag die bij de vorige editie zo'n vijfhonderd bezoekers naar het park trok, begint om 14.30 uur. De opbrengst ging toen naar de Stichting Het Zorgenkind.