Links Roland Peijnenburg, rechts maître-Sommelier Mariëlle Vink en chef-kok Carlo Chantrel.
Volledig scherm
Links Roland Peijnenburg, rechts maître-Sommelier Mariëlle Vink en chef-kok Carlo Chantrel. © Restaurant De Zwaan

Sterrenrestaurant De Zwaan in Etten-Leur verkocht

ETTEN-LEUR - Sterrenrestaurant De Zwaan in Etten-Leur en bistro Het Lelijke Eendje krijgen een nieuwe eigenaar. Eigenaar Roland Peijnenburg die De Zwaan groot maakte en ervoor zorgde dat het restaurant 27 jaar onafgebroken een Michelinster had, heeft de beide zaken verkocht aan zijn huidige chef-kok Carlo Chantrel en maître-Sommelier Mariëlle Vink.

  1. Zorgmedewerkster mocht geen mondkapje op van haar baas: ‘Ze maken je monddood’
    PREMIUM

    Zorgmede­werk­ster mocht geen mondkapje op van haar baas: ‘Ze maken je monddood’

    WEST-BRABANT - Ze probeert het achter zich te laten, is gewoon aan het werk en vermijdt discussies. Maar de emoties liggen op de loer, nog steeds. Toen corona in maart en april de zorgwereld in zijn greep kreeg, wilde Suzan (42) ‘natuurlijk’ stug doorwerken om haar patiënten de verzorging te geven die nodig is. Maar ze wilde wel beschermd, dus mét mondkapje, kunnen werken. De baas kon dat niet waarderen.