Een berm vol zwerfafval? Een kapotte straatlamp? Mensen kunnen problemen en ergernissen in de openbare ruimte doorgeven aan de gemeente via de Buiten Beter-app.
Volledig scherm
Een berm vol zwerfafval? Een kapotte straatlamp? Mensen kunnen problemen en ergernissen in de openbare ruimte doorgeven aan de gemeente via de Buiten Beter-app. © Lex de Meester

Standaard reactie op melding ergernissen in Etten-Leur valt niet altijd goed: ‘Daar gaan we iets aan doen’

ETTEN-LEUR - Meldingen via de BuitenBeter-app worden meestal snel en goed opgelost, volgens burgemeester Miranda de Vries van Etten-Leur. Maar het standaard bericht dat mensen na zo'n melding terugkrijgen werkt sommigen behoorlijk op de zenuwen. ,,Daar gaan we iets aan doen.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.