Waarom werden Deniz, Atakan, Gulcan en Hikmet vermoord? Die vraag is nog steeds onbeantwoord. Vader, echtgenoot en zoon Onur K. (33) geldt als verdachte.
Volledig scherm
Waarom werden Deniz, Atakan, Gulcan en Hikmet vermoord? Die vraag is nog steeds onbeantwoord. Vader, echtgenoot en zoon Onur K. (33) geldt als verdachte. © Online-Zuid videoredactie

Sporen gevonden in zaak familiedrama Etten-Leur, verdachte Onur K. niet in rechtszaal aanwezig

updateBREDA/ETTEN-LEUR - Het familiedrama in Etten-Leur waarbij eind maart vier mensen om het leven kwamen, werd dinsdag voor het eerst besproken in de rechtszaal. Daarbij werd duidelijk dat er sporen zijn gevonden in het huis aan de Dasseburcht. Bij de pro forma-zitting was verdachte Onur K. (33) zelf niet aanwezig. 

  1. 10 jaar na de WK finale: ‘Ik word nog steeds wel eens vloekend wakker. We waren zo dichtbij’
    PREMIUM

    10 jaar na de WK finale: ‘Ik word nog steeds wel eens vloekend wakker. We waren zo dichtbij’

    Het is vandaag 11 juli 2020. Precies tien jaar na de verloren WK-finale Nederland-Spanje. De meeste mensen weten nog waar ze waren toen Iniesta ons naar het zilver schoot. Geen fantastische wedstrijd. Maar wel een WK-finale! De derde. BN DeStem zocht drie streekgenoten op die aan het WK in Zuid-Afrika en de finale in stadion Soccer City in Johannesburg speciale herinneringen bewaren. Het was 11 juli 2010.