Bedoeling van de toolkit (en tas vol producten) van de Stichting Leergeld het herkennen van armoede in het leven van leerlingen. Zoals hier, op basisschool De Hasselbraam. Rechts op de foto wethouder van Armoede Frank Vrolijk, naast hem Jacqueline Aarts, directeur van De Hasselbraam en Henrie van het Hof, voorzitter van Stichting Leergeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedoeling van de toolkit (en tas vol producten) van de Stichting Leergeld het herkennen van armoede in het leven van leerlingen. Zoals hier, op basisschool De Hasselbraam. Rechts op de foto wethouder van Armoede Frank Vrolijk, naast hem Jacqueline Aarts, directeur van De Hasselbraam en Henrie van het Hof, voorzitter van Stichting Leergeld. © Pix4Profs-Ron Magielse

Schooldirecteur Aarts Etten-Leur: ‘Er is overvloed. We moeten alleen leren delen’

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - De basisschool staat in een wijk met een groot aantal gezinnen dat in armoede leeft. ,,Meer dan gemiddeld? O, zéker", weet Jacqueline Aarts, directeur van De Hasselbraam in Etten-Leur. Reden waarom de Stichting Leergeld juist op deze school extra wijst op haar bestaan.