Hanneke Kleemans en Eva Schoenmakers zijn er dankbaar voor dat ze in hele rare omstandigheden tóch gewoon hun werk konden blijven doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanneke Kleemans en Eva Schoenmakers zijn er dankbaar voor dat ze in hele rare omstandigheden tóch gewoon hun werk konden blijven doen. © Pix4Profs/René Schotanus

Raamvisites en mondkapjes: zo was 2020 voor Etten-Leurse verloskundigen

ETTEN-LEUR - Hoeveel beperkingen de overheid ook instelt: baby’s wachten niet op toestemming om geboren te worden. Terwijl een groot deel van Nederland zich nestelde op de thuiswerkplek ging het werk bij Verloskundigen Etten-Leur dus redelijk normaal door. Voor zover je in deze tak van sport ooit echt van normaal kunt spreken.

 1. ‘Zoveel bewoners op één locatie besmet, dat hebben we binnen Avoord nog niet meegemaakt’

  ‘Zoveel bewoners op één locatie besmet, dat hebben we binnen Avoord nog niet meegemaakt’

  ETTEN-LEUR/ZUNDERT - Zorginstelling Avoord maakte zich in december zorgen dat bewoners besmet konden raken met corona, als zij de feestdagen bij familie thuis zouden vieren. 21 mensen werden om die reden preventief getest na familiebezoek: geen van hen had een positieve uitslag. Toch overheerst verslagenheid bij Avoord, omdat het virus de afgelopen weken tóch weer slachtoffers eiste in twee verpleeghuizen in Etten-Leur en Zundert.
 1. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'

 2. Einde Rutte III is een feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Einde Rutte III is een feit wegens toeslagen­af­fai­re