De Black Swords op Popelucht, editie 2021.
Volledig scherm
De Black Swords op Popelucht, editie 2021. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Popelucht trekt stekker ook uit editie 2021: ‘Met 750 bezoekers komen we niet uit de kosten’

ETTEN-LEUR - Openluchtfestival Popelucht stelt zijn 35ste editie voor de tweede keer uit. Vanwege de nieuwe coronarichtlijnen voor festivals zouden maximaal 750 bezoekers per dag welkom zijn bij het muziekfeest in het Oderkerkpark. En dat zijn er niet genoeg om de kosten terug te verdienen.

 1. West-Brabant trekt draaiboeken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’
  PREMIUM

  West-Bra­bant trekt draaiboe­ken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’

  BREDA - Eindelijk, Breda en West-Brabant als regio mogen zich opmaken voor ‘La Vuelta’. 19, 20 en 21 augustus staan in goud gebeiteld op de kalender, en dan met name die zondag de 21e als de etappe deze contreien aandoet. De Bredase wethouder Daan Quaars (VVD, topsport) is er blij mee en kan nu in volle kracht vooruit met de organisatie, als kartrekker van de ronde in deze regio.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.