Sandra Wijkhuisen is een van de Etten-Leurenaren die een lintje kreeg rond Koningsdag. De door haar opgerichte Yellow Roses Foundation legt vrouwen met kanker in de watten met massages en verwendagen.
Volledig scherm
Sandra Wijkhuisen is een van de Etten-Leurenaren die een lintje kreeg rond Koningsdag. De door haar opgerichte Yellow Roses Foundation legt vrouwen met kanker in de watten met massages en verwendagen. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Oprichtster Yellow Roses Foundation: ‘Eigenlijk kan iedereen wat meer liefdevolle aandacht gebruiken’

ETTEN-LEUR - Sandra Wijkhuisen (57) zet haar visite vegan zoetigheden voor: smeuïge cheesecake die geen kip of koe ongemak heeft bezorgd. Vlees eet ze niet. ,,Zielig voor de dieren.” Zachte muziek staat aan, thee en een comfortabele stoel staan klaar. Uit elk detail spreekt de zorg die Wijkhuisen in de wereld en haar medemens steekt.

  1. Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’
    vrouwenvoetbal

    Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’

    De vrouwen van DSE versloegen Buitenveldert, maar wisten voorafgaand aan de wedstrijd al dat ze kampioen waren geworden. FC Eindhoven 2 verloor uit bij FC Berghuizen en daardoor was het gat naar DSE al te groot om nog in te halen. Het feestje is gestart in Amsterdam omdat de ploeg uit moest spelen maar aankomende week wordt DSE dan ook echt thuis in Etten-Leur gehuldigd.