Chantal van Gastel. Foto: Wim van de Huls
Volledig scherm
Chantal van Gastel. Foto: Wim van de Huls © Wim van de Huls

Opnames verfilming Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel grotendeels in Den Bosch

DEN BOSCH/ETTEN-LEUR - Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Jamie Grant, Davy Eduard King, Kay Greidanus, Liza Sips en Sarah Chronis zijn recent gestart met de opnames van de nieuwe Nederlandse speelfilm Zwaar Verliefd! Dat maakt het Nederlands Filmfestival bekend.

De acteurs maakten via Instagram hun rollen bekend aan hun fans. De productie is een verfilming van de gelijknamige feelgoodroman, geschreven door de Etten-Leurse Chantal van Gastel. De opnames vinden grotendeels plaats in 's-Hertogenbosch.

Zwaar verliefd wordt geregisseerd door Jamel Aattache (ZOOP) en de film productie is in handen van Tom de Mol Productions in coproductie met Lion Film Productions en RTL. Het scenario is geschreven door René Molenaar (De Afdaling) en Anna Pauwels (SOOF de serie). 

Van Gastels roman werd in 2008 uitgegeven door The House of Books en is het eerste deel van de Zwaar-serie, waarvan inmiddels al meer dan 250.000 exemplaren verkocht zijn. De film komt tot stand met een bijdrage van Suppletie en De Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds en gaat naar verwachting op 18 november in première.

De film zal, net als het boek, vol humor en romantiek zitten. De sympathieke jonge dierenarts Isa, gespeeld door Barbara Sloesen (onder andere bekend van Flikken Maastricht en Onze Jongens), worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze uit haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging, en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben (Jim Bakkum). Het gevolg, volgens het Nederlandse Filmfestival 'een beschamend herkenbare feelgoodfilm'.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement