Volledig scherm
© Politieteam Weerijs

Oplichter 40 euro rijker na slimme wisseltruc bij bakker in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De politie in Etten-Leur waarschuwt voor een oplichter. Een medewerker van Bakker Bart werd dit weekend slachtoffer van zijn slimme truc toen hij een flesje cola wilde kopen.

Tijdens de transactie zag de oplichter plotseling af van de koop. Hij had ondertussen de caissière een biljet van 50 euro gegeven om de cola te betalen.

Toen hij het briefje terugkreeg, wisselde hij deze snel voor een biljet van 10 euro. Vervolgens maakte hij de medewerkster wijs dat ze een verkeerd brief had gegeven.

De caissière wisselde de 10 euro om voor een biljet van 50 euro en gaf deze weer aan de man. Zo liep de oplichter 40 euro rijker de deur uit.

De politie waarschuwt winkeliers voor deze vorm van oplichting.

  1. Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    ETTEN-LEUR - Nog voordat er in de Etten-Leurse gemeenteraad een discussie is geweest over de aankoop van een loods aan de Slotlaan, weten de carnavalsbouwers al dat ze daar niet op hoeven te rekenen. Die ruimte is in principe bestemd voor de tien gebruikers van een pand aan de Wipakker waar zij uiterlijk 1 januari 2019 vertrokken moeten zijn. Voor andere verenigingen die onderdak zoeken is er geen ruimte meer aan de Slotlaan.