De bouw van 41 huurappartementen aan de Van Genkstraat in Etten-Leur is begonnen. Doeken rondom het bouwterrein schetsen vast een beeld van hoe het eindresultaat er volgend jaar uit moet zien.
Volledig scherm
De bouw van 41 huurappartementen aan de Van Genkstraat in Etten-Leur is begonnen. Doeken rondom het bouwterrein schetsen vast een beeld van hoe het eindresultaat er volgend jaar uit moet zien. © Alwel

Op zoek naar een huurappartement in Etten-Leur? Volgend jaar komen er tientallen bij aan de Van Genkstraat

ETTEN-LEUR - Het heeft even geduurd, maar nu wordt er dan echt gebouwd op de plek waar eerder basisschool Het Kompas stond. Aannemer Van Wijnen is deze maand begonnen met de werkzaamheden op het terrein aan de Van Genkstraat in Etten-Leur.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
  2. Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt BN DeStem: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”