Etten-Leur heeft één coffeeshop. Tot deze week had de gemeente binnen de regio een uitzonderingspositie, maar inmiddels is het ook hier, net als in 236 andere gemeenten, verboden om openlijk soft- en harddrugs te gebruiken op de openbare weg en in openbare gebouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Etten-Leur heeft één coffeeshop. Tot deze week had de gemeente binnen de regio een uitzonderingspositie, maar inmiddels is het ook hier, net als in 236 andere gemeenten, verboden om openlijk soft- en harddrugs te gebruiken op de openbare weg en in openbare gebouwen. © PETER VAN TRIJEN

Ook in Etten-leur nu volledig verbod op openlijk gebruik hard- én softdrugs

ETTEN-LEUR - Tot deze week was het in Breda én Etten-Leur toegestaan openlijk, op straat en in openbare gebouwen, softdrugs te gebruiken. De gemeenten waren daarmee een uitzondering binnen de regio, maar ook Etten-Leur is nu om. ,,Op verzoek van de politie.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.