Volledig scherm
Ongeval Strijpenseweg. © Alexander Vingerhoeds

Ongeval met vier auto's op Strijpenseweg, twee gewonden naar ziekenhuis

ETTEN-LEUR - Op de Strijpenseweg tussen de Zwartenbergse molen  en Prinsenbeek is vrijdagmorgen rond 07.30 uur een ongeval gebeurd waarbij vier personenauto's betrokken waren.

Bij het ongeluk raakte twee personen dermate gewond dat ze in een ambulance aan hun verwondingen moesten worden geholpen. De beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Boom

De oorzaak van het ongeval werd veroorzaakt door een van de auto's die tegen een boom botste, daardoor moest een andere auto uitwijken en ook deze botste tegen een boom. Nog eens twee auto's raakte beschadigd toen zij moesten uitwijken. 

Tijdens de hulpverlening was de weg afgesloten voor al het verkeer.

Volledig scherm
Ongeval Strijpenseweg. © Alexander Vingerhoeds
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.