Volledig scherm
Ongeval Strijpenseweg. © Alexander Vingerhoeds

Ongeval met vier auto's op Strijpenseweg, twee gewonden naar ziekenhuis

ETTEN-LEUR - Op de Strijpenseweg tussen de Zwartenbergse molen  en Prinsenbeek is vrijdagmorgen rond 07.30 uur een ongeval gebeurd waarbij vier personenauto's betrokken waren.

Bij het ongeluk raakte twee personen dermate gewond dat ze in een ambulance aan hun verwondingen moesten worden geholpen. De beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Boom

De oorzaak van het ongeval werd veroorzaakt door een van de auto's die tegen een boom botste, daardoor moest een andere auto uitwijken en ook deze botste tegen een boom. Nog eens twee auto's raakte beschadigd toen zij moesten uitwijken. 

Tijdens de hulpverlening was de weg afgesloten voor al het verkeer.

Volledig scherm
Ongeval Strijpenseweg. © Alexander Vingerhoeds
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
  Geef uw mening

  ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

  Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?
 2. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
  PREMIUM

  Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

  ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”