Rein Nuiten en zo'n beetje heel Etten-Leur maakt zich boos over de komende wijzigingen in het parkeerbeleid van de gemeente. De bezoekersvergunningen kunnen na 1 februari de prullenbak in.
Volledig scherm
PREMIUM
Rein Nuiten en zo'n beetje heel Etten-Leur maakt zich boos over de komende wijzigingen in het parkeerbeleid van de gemeente. De bezoekersvergunningen kunnen na 1 februari de prullenbak in. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Nieuwe parkeerregeling overvalt Etten-Leur: ‘Te belachelijk voor woorden’

ETTEN-LEUR - Ouderenbonden, wijkverenigingen en Etten-Leurenaars zijn niet te spreken over de nieuwe parkeerregeling die op 1 januari wordt ingevoerd. De gemeente stapt dan volledig over op digitaal parkeren. ,,Denken ze wel aan al die digibeten? En aan mensen met een krappe beurs?”

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.