Volledig scherm
PREMIUM
Gemeente Etten-Leur © Hélène Schenk

Nieuwe Nobelaer: Het gaat wél om gemeenschapsgeld

De gemeente Etten-Leur en Van Wijnen Groep N.V. zetten de gerechtelijke procedure over de aanbesteding van Nieuwe Nobelaer niet door. Aldus de gemeente eerder deze week in een persbericht. 

Wie wil weten wat dat deze deal gemeente gekost heeft, moet in ieder geval niet bij de gemeente zijn. ,,Met Van Wijnen hebben we afgesproken dat we daar geen mededelingen over doen en daar hebben we allen onze handtekening onder gezet", zegt wethouder Ger de Weert over de uiterst geheime overeenkomst. Ook alle fractievoorzitters  hebben geheimhouding beloofd.  

 1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 2. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?