Volledig scherm
Ongeluk op Rijsbergseweg Etten-Leur. © Alexander Vingerhoeds

Motorrijder (33) uit Rijsbergen omgekomen bij ongeval in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op de Rijsbergseweg in Etten-Leur is zaterdagmiddag een 33-jarige motorrijder uit Rijsbergen overleden. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde even voor 12.30 uur. Volgens de politie stond de 35-jarige automobilist stil op de weg om af te slaan. De motorrijder kwam achterop gereden en verloor bij het remmen de macht over het stuur. Hij viel en raakte ernstig gewond. Reanimatie mocht niet baten. De motorrijder overleed ter plaatse.

De Rijsbergseweg lag na het ongeluk vol met brokstukken van de motor. Ook de helm van de motorrijder lag een eind verderop op het asfalt. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. De achterzijde van de Renault Mégane is zwaar beschadigd.

Twee passerende motorrijders hebben eerste hulp geboden en hielden het verkeer tegen. De omgeving werd afgezet voor onderzoek. Aan de hand van de verklaringen en het onderzoek probeert de politie te achterhalen wat er precies is gebeurd.

De familie van de motorrijder is op de hoogte gesteld van de tragische gebeurtenissen.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.