Jacqueline Ermens maakte deze prachtige 'lightpainting'-foto aan de Westpolderplas, bij jachthaven De Turfvaart. De lijnen van licht ontstaan doordat Ad Berkouwer op de foto met een lichtzwaard zwaait. Beide fotografen maken deel uit van Fodipres.
Volledig scherm
Jacqueline Ermens maakte deze prachtige 'lightpainting'-foto aan de Westpolderplas, bij jachthaven De Turfvaart. De lijnen van licht ontstaan doordat Ad Berkouwer op de foto met een lichtzwaard zwaait. Beide fotografen maken deel uit van Fodipres. © Jacqueline Ermens

‘Mensen die rondrennen met lichtzwaarden, het ís ook een beetje raar’

ETTEN-LEUR - Wie leden van de Etten-Leurse fotoclub Fodipres vorige week aan het werk zag bij de Westpolderplas, keek vreemd op. Een groepje volwassen mensen dat heen en weer rent met lichtzwaarden en dansjes doet met knipperende lampen: dat zie je niet elke dag.

  1. Publiek in bioscoop en theater voorzichtiger: ‘Mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten’
    PREMIUM

    Publiek in bioscoop en theater voorzichti­ger: ‘Mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten’

    ROOSENDAAL - Natuurlijk zijn de directeuren van de theaters en de bioscopen in de regio blij dat hun zalen weer mogen volstromen met publiek. Maar er wordt ook een gedragsverandering bij hun gasten opgemerkt. ,,Soms zijn de mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten”, zegt Carlo Lambregts van de C-Cinema-bioscopen in Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom.