De At-Taqwa moskee aan de Noordwiek 2. Het gebouw is 'vol' zegt het bestuur, dat daarom graag wil uitwijken naar een nieuwe locatie, bij voorkeur zo centraal mogelijk gelegen in Etten-Leur.
Volledig scherm
PREMIUM
De At-Taqwa moskee aan de Noordwiek 2. Het gebouw is 'vol' zegt het bestuur, dat daarom graag wil uitwijken naar een nieuwe locatie, bij voorkeur zo centraal mogelijk gelegen in Etten-Leur. © Marokkaanse vereniging At-Taqwa

Marokkaanse moskee mogelijk naar Hoge Haansberg: ‘We halen jongeren graag binnen, maar het is hier vol’

ETTEN-LEUR - ,,Ons gebouw is vol”, zegt secteraris Amar Iqbal van de Marokkaanse Vereniging At-Taqwa over de moskee aan de Noordwiek in Etten-Leur. De vereniging wil dan ook graag  verhuizen. De Hoge Haansberg is in beeld. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.