Mark Rutte spreekt woensdagavond in Etten-Leur over regeerakkoord

ETTEN-LEUR - Minister-president Mark Rutte spreekt woensdagavond op het Munnikenheide College in Etten-Leur over het regeerakkoord. 

Het regeerakkoord van de beoogde coalitie van VVD, D66, CDA en ChristenUnie is dinsdag naar de Tweede Kamer gegaan en daarmee officieel openbaar.

De premier geeft woensdag uitleg over het nieuwe akkoord en beantwoordt vragen van de aanwezigen. De bijeenkomst begint om 18:30 uur.

Stel uw vraag

Wat is uw meest prangende vraag aan de premier? Zet deze in de reacties of mail naar internet@bndestem.nl. De belangrijkste vragen stelt een verslaggever uit naam van de lezer.

Volledig scherm
Mark Rutte. © ANP

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement