Volledig scherm
© Thinkstock

Man uit Sint Willebrord negeert stopteken, ramt politiewagen en komt tegen boom tot stilstand

ETTEN-LEUR - Een 40-jarige man uit Sint Willebrord wilde donderdagochtend koste wat kost voorkomen dat de politie hem zou controleren. Helaas voor hem is hij na een wilde achtervolging, waarbij hij een politiewagen ramde, toch opgepakt toen hij tegen een boom reed en niet meer kon. 

Agenten zagen tijdens een surveillance de man om 04.20 uur met hoge snelheid over de Grauwe Polder in Etten-Leur rijden. Ze wilden hem tot stoppen manen, maar de man negeerde het stopteken en reed door. 

Hij reed als een malle, maakte verschillende verkeersovertredingen en ging in de richting van Sint Willebrord. Er werden snelheden van meer dan 110 km/u gemeten binnen de bebouwde kom en hij negeerde meerdere rode verkeerslichten. 

Op de Gagelrijzen in Sint Willebrord reed de auto vol op een politiewagen af. De verdachte ramde de wagen en reed door. Even later wisten andere agenten de man toch te arresteren. Hij was tegen een boom gereden en zat daar vast. 

De auto is in beslag genomen en er is aangifte gedaan van opzettelijke aanrijding. 

  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.