Volledig scherm
© Politieteam Walcheren

Man uit Etten-Leur met terrasmeubilair aan de haal in Terneuzen

TERNEUZEN - Een 46-jarige man uit Etten-Leur is zondagavond aangehouden wegens diefstal van terrasstoelen en een tafel in Terneuzen. De man had die weggenomen bij een restaurant aan De Blokken.

Agenten troffen de gestolen goederen aan in Noordstraat en Dijkstraat. Een getuige had gezien hoe het terrasmeubilair was meegenomen en wist de vertellen wie de eigenaar was. Die werd vervolgens door de politie benaderd en deed meteen aangifte van diefstal.

Volgens de politie pleegde de aangehouden de Brabander de diefstal niet alleen en wordt nog gezocht naar een tweede verdachte. Diens identiteit is inmiddels bekend.

De man uit Etten-Leur is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij maandag verder gehoord gaat worden over zijn aandeel in de zaak.

  1. Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    ETTEN-LEUR - Nog voordat er in de Etten-Leurse gemeenteraad een discussie is geweest over de aankoop van een loods aan de Slotlaan, weten de carnavalsbouwers al dat ze daar niet op hoeven te rekenen. Die ruimte is in principe bestemd voor de tien gebruikers van een pand aan de Wipakker waar zij uiterlijk 1 januari 2019 vertrokken moeten zijn. Voor andere verenigingen die onderdak zoeken is er geen ruimte meer aan de Slotlaan.