Man die supermarkt in Etten-Leur overviel met mes, is nog niet opgepakt

UpdateETTEN-LEUR - Een man met een mes heeft zaterdagochtend een overval gepleegd op supermarkt Dirk van den Broek aan het Schoonhout in Etten-Leur. Hij is er zonder buit vandoor gegaan.

De overval gebeurde volgens de politie rond 7.15 uur. De dader zou te voet zijn gevlucht, meldt de politie. ,,Toen de supermarktmedewerkers rond 7.15 uur de winkelkarren naar buiten reden, werd een van hen ineens door een man bedreigd met een mes. De overvaller wilde geld zien en liep mee naar binnen. Toen dit niet snel genoeg ging, hield hij het voor gezien en rende zonder buit weg.”

De politie doet onderzoek in de omgeving van de supermarkt en roept getuigen op om zich te melden. Via Burgernet is een signalement verspreid.

Politiewoordvoer Dik Advocaat meldde zondagmiddag dat de politie getuigen heeft gehoord en camerabeelden tot haar beschikking heeft gekregen. ,,Die hebben we bekeken. We gaan de beelden intern verspreiden, misschien dat een van onze medewerkers de dader herkent. We hebben momenteel nog niemand opgepakt.” 

Volledig scherm
Man met mes overvalt supermarkt in Etten-Leur © MaricMedia / Tom van der Put
Volledig scherm
Overval op supermarkt Etten-Leur. © Tom van der Put - MaRicMedia
Volledig scherm
Overval op supermarkt Etten-Leur. © Tom van der Put - MaRicMedia