Volledig scherm
Foto ter illustratie.

MaMi gaat opnieuw voor de langste polonaise in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Voor de echte carnavalsvierders zal het thema van de 33ste editie van het MaMi-spektakel op maandag 4 maart niet echt een verrassing zijn. De stichting pakt terug naar het eerste spektakel van 1987 en gaat opnieuw voor de ''langste polonaise". En zet daarmee in om hun eigen record van 3361 deelnemers te gaan verbreken.

Het thema werd zaterdagmiddag in het winkelcentrum aan het Markthof aan het winkelend publiek bekendgemaakt. Voorzitter René Starink onthulde met burgemeester Miranda de Vries het bord en gaf met de prins van het Stijlorenrijk en zijn gevolg in een lange polonaise alvast een voorzetje aan de toeschouwers. Net als bij de andere recordpogingen zal er aan het publiek op carnavalsmaandagmiddag een aandenken aan het evenement worden uitgereikt. 

Starink hoopt alleen wel dat er tijdens de recordpoging ook de kijkers die er ieder jaar langs de kant staan dit jaar ook bij de polonaise zullen aansluiten zodat het huidige record verpulverd zal worden.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.