Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Loopt de bouw van jouw huis uit? Laat het ons weten

meld je aanWEST-BRABANT - De bouw van minstens 3.363 woningen in Brabant loopt gevaar door de stikstofproblematiek. Tegelijkertijd stijgen de bouwkosten van nieuwbouwwoningen al zeven kwartalen op rij. Dit alles zorgt ervoor dat projecten stilliggen of helemaal niet kunnen starten. 

In het woensdag verschenen rapport van brancheorganisatie Bouwend Nederland is te lezen dat minstens tachtig projecten in Brabant worden geraakt door de stikstofproblematiek. Bouwbedrijven in Brabant dreigen hierdoor een omzet van 663 miljoen mis te lopen. 

Tegelijkertijd stijgen de bouwkosten al zeven kwartalen op rij. Dit kan negatief uitvallen in de portemonnee van toekomstige huizenbezitters én een onplezierig effect hebben op de planning. 

Loopt de bouw van jouw huis uit? Laat het ons weten

Voor een artikel over deze problematiek is BN DeStem op zoek naar lezers die last hebben van de nieuwe stikstofregels óf stijgende bouwkosten. Loopt de bouw van jouw huis hierdoor uit? Laat het ons weten. Stuur een mail naar verslaggever Nicole Roelands via n.roelands@bndestem.nl met je naam, woonplaats en telefoonnummer.