De leraren van de KSE gaan vandaag bij alle 470 (!) geslaagden op huisbezoek om ze te feliciteren met hun diploma. Docent Jaap Heule ging onder andere op bezoek bij atheneum-leerlinge Lisanne Colijn.
Volledig scherm
De leraren van de KSE gaan vandaag bij alle 470 (!) geslaagden op huisbezoek om ze te feliciteren met hun diploma. Docent Jaap Heule ging onder andere op bezoek bij atheneum-leerlinge Lisanne Colijn. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

KSE viert diploma's met 470 huisbezoeken en de groetjes van Giel Beelen

ETTEN-LEUR - Docenten van de KSE legden donderdag 470 (!) huisbezoeken af om leerlingen te vertellen dat ze geslaagd zijn. ,,Gefeliciteerd Lisanne! Ik mag je niet knuffelen, anders had ik het gedaan.”

  1. Klein maar fijn theaterprogramma Nieuwe Nobelaer

    Klein maar fijn theaterpro­gram­ma Nieuwe Nobelaer

    ETTEN-LEUR - Vanwege de verhuizing naar het nieuwe gebouw (en corona) is de programmering van Nieuwe Nobelaer Etten-Leur dit jaar anders dan anders. Maar ondanks het kleine programma is directeur Hilda Vliegenthart extra blij om de draad weer op te pakken: 24 voorstellingen, vooral muziek, musical en cabaret staan tot eind december op het programma, met een enkele bekende naam als Jandino Asporaat en Dieuwertje Blok in theatersprookje De Prins van Oranje.