Etten-Leur - 28-1-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De KSE bestaat 50 jaar en daarom organiseert de school het gehele schooljaar 2018-2019 activiteiten. Een van deze activiteiten is 'de KSE draait door'. Zoals de naam al zegt is dit een variant op de Wereld draait door, maar dan in het teken van de KSE. Aan tafel met verschillende gasten (oud)-leerlingen, (oud)-medewerkers en (oud)-rectoren, met speciale gastspreker Paul Rosenmöller.
Volledig scherm
Etten-Leur - 28-1-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De KSE bestaat 50 jaar en daarom organiseert de school het gehele schooljaar 2018-2019 activiteiten. Een van deze activiteiten is 'de KSE draait door'. Zoals de naam al zegt is dit een variant op de Wereld draait door, maar dan in het teken van de KSE. Aan tafel met verschillende gasten (oud)-leerlingen, (oud)-medewerkers en (oud)-rectoren, met speciale gastspreker Paul Rosenmöller. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

KSE viert 50 jaar met acts, interviews en speeches

ETTEN-LEUR - Drie (oud-)rectoren, een goochelaar, voorstellingen van leerlingen. Het KSE haalde maandag alles uit de kast om het vijftig jarig bestaan van de school te vieren. De middag stond in het teken van KSE Draait Door, een talkshow in de geest van De Wereld Draait Door.