Kookboek met ‘vieze hapjes’ gat in de markt

VideoETTEN-LEUR - Een ‘vieze hapjeskookboek’ dekt feitelijk het best de lading, maar daarmee zou je velen tekort doen. En toch is dat wat het is: een kookboek voor mensen die dagelijks uit noodzaak zijn aangewezen op medische drinkvoeding, maar wél graag lekker eten.

Carrie van den Akker (52) uit Breda is zo iemand. Ze heeft zeldzame witte stofafwijkingen in de hersenen. Artsen staan voor een raadsel. Ze heeft ernstige slikproblemen en moeite met articuleren, kan als gevolg van dit alles niet meer werken en is al drie jaar onder behandeling van een team van artsen en therapeuten.  

  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.