Kookboek met ‘vieze hapjes’ gat in de markt

VideoETTEN-LEUR - Een ‘vieze hapjeskookboek’ dekt feitelijk het best de lading, maar daarmee zou je velen tekort doen. En toch is dat wat het is: een kookboek voor mensen die dagelijks uit noodzaak zijn aangewezen op medische drinkvoeding, maar wél graag lekker eten.

Carrie van den Akker (52) uit Breda is zo iemand. Ze heeft zeldzame witte stofafwijkingen in de hersenen. Artsen staan voor een raadsel. Ze heeft ernstige slikproblemen en moeite met articuleren, kan als gevolg van dit alles niet meer werken en is al drie jaar onder behandeling van een team van artsen en therapeuten.  

  1. LeukeDingenDag Etten-Leur is ‘hartverwarmend’

    LeukeDin­gen­Dag Et­ten-Leur is ‘hartver­war­mend’

    ETTEN-LEUR - Zondag was op het Unitasterrein in Etten-Leur de negende LeukeDingenDag. Er zijn weinig organisaties die hun naam meer eer aandoen. Het enige dat ze doen, is voor honderden kids een leuke dag organiseren. Het zijn allemaal kinderen die om diverse redenen uit huis zijn geplaatst, en voor wie een dag onbezorgde fun bepaald niet vanzelfsprekend is. Deze zondag kwamen er zo'n driehonderd met hun begeleiders naar Etten-Leur, waar alles voor hen uit de kast werd getrokken.