Volledig scherm
PREMIUM
© Nieuwe Nobelaer

Koning Klant mag in Etten-Leur alvast proefzitten op de nieuwe troon

columnHulde voor Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur! De cultuurtempel krijgt een nieuwbouw en daar hoort uiteraard ook spiksplinternieuw meubilair bij. 

De toekomstige theaterganger  heeft daarbij wat te vertellen. Er zijn stoelen weggezet van twee leveranciers. Het toekomstig publiek mag daarop testzitten en vervolgens een voorkeur uitspreken. Uitstekend idee.

  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.