Volledig scherm
Kettingbotsing ter hoogte van de afslag Etten-Leur. © Alexander Vingerhoeds

Kettingbotsing met zes auto's op A58 bij Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Bij een kettingbotsing op de A58 in de richting Breda ter hoogte van de afslag Etten-Leur ( afrit 18) waren maandagavond 6 auto’s betrokken. 

Twee vrouwen zijn in de ambulance nagekeken. Zij hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis. 

Afgesloten

Een rijstrook was tijdelijk afgesloten. Om de A58 bij weer vrij te maken is de snelweg enkele ogenblikken helemaal afgesloten geweest. De politie heeft met behulp van omstanders de betrokken auto’s op de vluchtstrook geduwd. 

Deze zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De snelweg is inmiddels weer vrij. Het ongeval zorgde voor een flinke file vanuit Roosendaal richting breda. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stemmen voor publieksprijs van het centrumFIT sportgala in Etten-Leur

    Stemmen voor publieks­prijs van het centrumFIT sportgala in Et­ten-Leur

    ETTEN-LEUR - Tot 10 januari kunnen er stemmen uitgebracht worden voor de publieksprijs van het CentrumFit sportgala in Etten-Leur. Belangstellenden kunnen daarvoor op de site www.sportgala-ettenleur.nl terecht. Daar vinden zij de namen van alle genomineerde sporters. Voor de publieksprijs kan er gestemd worden op kandidaten die genomineerd zijn als sportman, sportvrouw of sporter met een beperking. Een van die in totaal 24 sporters krijgt zaterdag 26 januari de Piet Sprenkels publieksprijs.
  2. Etten-Leurse schrijfster Mary van Duuren signeert haar boeken bij The Readshop in haar woonplaats

    Et­ten-Leur­se schrijf­ster Mary van Duuren signeert haar boeken bij The Readshop in haar woonplaats

    ETTEN-LEUR - De Etten-Leurse schrijftster Mary van Duuren geeft zaterdag een signeersessie in The Readshop in het winkelcentrum in haar woonplaats. Dat gebeurt tussen 14.00 en 15.30 uur. De 55-jarige Van Duuren heeft inmiddels drie boeken op haar naam staan. De meest recente is ‘De schittering in de diepte’. Dat boek gaat over een terroristische aanslag in Brussel. Hoewel het fictie is heeft de schrijfster zich wel laten inspireren door de gebeurtenissen die in 2001 plaatsvonden in de Belgische hoofdstad. Naar aanleiding van het verschijnen van ‘De schittering in de diepte’ is de Etten-Leurse inmiddels te gast geweest in verschillende radio- en televisieprogramma's bij regionale zenders. Dat is in de smaak gevallen. ,,Een paar jaar geleden kon ik hier alleen maar van dromen”, zegt Van Duuren. ,,Al die media-aandacht is fantastisch en ik geniet er met volle teugen van.”