Jongerenwerker Abdel Jahjah in het jongerencentrum in de Lambertusstraat in Etten-Leur. 'Sinds corona zijn de inloopavonden weer bomvol'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongerenwerker Abdel Jahjah in het jongerencentrum in de Lambertusstraat in Etten-Leur. 'Sinds corona zijn de inloopavonden weer bomvol'. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Jongerenwerker: Lastpakken mag je niet in de steek laten

Zelf hing Abdel Jahjah op zijn twintigste ook zo’n beetje rond in Kalsdonk, Roosendaal. Totdat de jongerenwerker daar hem op het spoor van de opleiding Social Works zette. Nu is hij zelf al vijftien jaar jongerenwerker in Etten-Leur. Een ‘fantastische baan’ waarin de 37-jarige Abdel het verschil wil maken voor kwetsbare jongeren.

  1. Etten-Leur houdt geld over uit coronapotje en gaat op zoek naar verstandige manier om dat uit te geven

    Et­ten-Leur houdt geld over uit coronapot­je en gaat op zoek naar verstandi­ge manier om dat uit te geven

    ETTEN-LEUR - Elf clubs en verenigingen in Etten-Leur hebben financiële hulp gekregen vanuit een speciale vangnetregeling. Die moest voorkomen dat clubs ten onder zouden gaan aan de financiële gevolgen van de coronamaatregelen. Maar: die elf clubs kregen samen maar een derde van het beschikbare budget. De gemeente gaat nu onderzoeken hoe zij de rest van geld verstandig kan besteden aan coronaherstel.